Luda noć, MVP Jokić "isterao" trenera sa parketa, a onda i sam nestao u akciji!

Autor: Boris Jovanović
petak 19.11.2021.
08:02
Izvor: Sportske.net

Čudan meč i poraz Denvera 103:89 od oslabljene Filadelfije...

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Oslabljena Filadelfija je iznenadila Denver, gosti su prekinuli niz od pet pet poraza u lošoj noći za Nagetse. Nikola Jokić je zadržavao trenera Melouna da se ne obračuna sa sudijama, kouč domaćih je isključen. Filadelfija je servirala iznenađenje, Jokića je na tri poena u nastavku zadržao ruki Čarls Basi. Nigerijac sa Zapadnog Kentakija, inače 53. pik na draftu je meč završio sa 12 poena, 7 akokova i 3 blokade.

Inače, Jokić je u prvom poluvremenu bio strašan, meč je završio sa 30 poena, 10 skokova i 7 asistencija. Napustio je meč pre kraja, nestao u svlačionici, u šali je rekao da je išao da proveri kako je isključeni trener.

Denveru nije pomogla ni dobra partija oporavljenog Vila Bartona, meč je završio sa 19 poena, 9 skokova i 8 asistencija. Nagetsi su šutirali 36% i tako posle serije od pet pobeda, izgubili drugi meč u nizu. Možda su se i opustili jer su Siksersi na turneji bez Embida koji ima koronu. 

Kada je Jokić stao, ponovo se pokazalo da Denver nema rešenja, kod Siksersa Maksi 22 poena, Set Kari 20, Filadelfija je pre pobede u Koloradu izgubila pet mečeva u nizu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke