"Ludi minut" Satoranskog - iskalio bes "posterom" sezone, pa urlik za svlačionicu

Autor: Filip Rodic
nedelja 01.10.2023.
20:49
Izvor: Sportske.net

Bilo je jače od njega.

twitter @ACBCOM
twitter @ACBCOM

Povezane vesti

Češki veteran u redovima Barselone Tomaš Satoranski imao je interesantnu sekvencu u poslednjoj deonici "El Klasika" sa Real Madridom u okviru trećeg kola Endesa lige.

Krenulo je na nešto manje od četiri minuta do kraja tako što je nad njim Džanan Musa izvukao faul uz koš i dodatno bacanje. Satoranski je besno bacio loptu uz konstrukciju koša. To je prošlo nekažnjeno.

Sav nakupljeni gnev je iskalio brutalnim "posterom" preko Vensana Poarijea već u anrednom napadu. Silovit zalet, eksplozivan odraz i "bum" po glavi Francuza u vazdušnom duelu. Podsetio je na svoje mlađe dane upravo iz Barselone, pre odlaska u NBA.

Nije mogao da iskontroliše emocije, pa je vrisnuo posle zakucavanja. To ga je koštalo, Nije platio na "mostu", ali je na "ćupriji". Tehnička greška, u kombinaciji sa prethodno dobijenom nesportskom, značila je direktan put u svlačionicu pre kraja meča.

To su mu bili jedini poeni na utakmici. Očigledno ga nije htelo na ovom duelu i frustracija je rezultirala erucijom emcija kad im vreme nije.

Meč je završen pobedom Real Madrida 86:79.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke