"Ludi Srbin" ima uvek trik u rukavu, pali Durant i Sansi!

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.11.2023.
07:39
Izvor: Sportske.net

San Antonio priredio veliko iznenađenje!

(AP Photo/Darryl Webb
(AP Photo/Darryl Webb

Povezane vesti

Prvi meč od kada je Njujork izbacio Klivlend u prvoj rundi plej-ofa, Niksi su ponovo pokazali da umeju sa Kavsima. Rendl i Branson su vodili goste u Ohaju sa po 19 poena. Ovo je od početka prošle sezone deseti meč između timova, 8:2 je za Njujork. Klivlend je baš loše startovao, 0:3 kod kuće, nije pomogao ni inače rođeni Njujorčanin, Donovan Mičel koji je ubacio 26 poena.

Iznenađenje večeri priredio je San Antonio. Sparsi su kasnili 20 poena, na kraju drama, Keldon Džonson je bio heroj. Oteo je loptu Durantu i nešto više od sekunde pre kraja srušio favorita. Na taj način je posle devet poraza u nizu tim iz Teksasa uspeo da dobije Feniks. U svojoj četvrtoj utakmici u NBA karijeri je Vembanjama posle serije promašaja na startu završio sa 18 poena, koliko je imao i Devin Vasel. Meč-vine Keldon Džonson je brojao do 27. Na drugoj strani Durant 26, ekipa iz Arizone bez povređenih zvezda Bukera i Bredlija Bila.

Klipersi su rutinski dobili Medžik. Pol Džordž je ubacio 27 poena, Vestbruk dodao 18, veliko pojačanje Harden nije mogao da igra, čeka da se završi papirologija. On je bio u dvorani, dočekao ga je vlasnik Stiv Balmer, a onda se pozdravio sa novim saigračima, nosiće broj 1!

Videćemo hoće li "Brada" debitovati u petak kada se igra derbi Los Anđelesa, Klipersi su formalno gosti u tom duelu.

Klivlend - Njujork 91:109

Feniks - San Antonio 114:115
LA Klipers - Orlando 118:102


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke