''Ludo'' popodne - Oglasio se i Miško, Zvezda dovodi dva pojačanja iz Budućnosti?!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.06.2021.
19:12
Izvor: Sportske.net

Spektakularne informacije pojavile se tokom današnjeg popodneva.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Tek što je trijumfalno završila sezonu osvajanjem ''triple krune'', Crvena zvezda je veoma ambiciozno krenula u formiranje tima za narednu sezonu.

Mimo očekivanja, prva, možda i najveća pojačanja Zvezda bi mogla da dovede iz redova svog velikog rivala iz ABA lige, podgoričke Budućnosti.

Tek što je, sa različitih strana, stigla informacija da je Zvezda postigla dogovor sa plejmejkerom Budućnosti Nikolom Ivanovićem, a na portalu RSB mu već ''obučen'' crveno-beli dres, pojavila se najava nove ''transfer bombe''!

Naime, u Zvezdu bi trebalo da se vrati i njen bivši kapiten Luka Mitrović, koji je prošle sezone takođe bio jedan od najboljih igrača podgoričke Budućnosti.

A da se ne radi samo o spekulacijama, već da se zaista dešava nešto konkretno po pitanju Zvezdinih pojačanja, potvrdio je i menadžer Miško Ražnatović, koji je u svom stilu najavio veoma zanimljiva dešavanja u Zvezdi ovih dana.

''Vreme je za početak serije koncerata Azre na Kalemegdanu!.....Malom!'', napisao je Ražnatović i tako potvrdio transfer ''Džonija'' Ivanovića u Zvezdu.

Sad se očekuje i zvanična potvrda iz kluba.

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke