Luka Mitrović: ''Prođe me jeza kad igram u Novom Mestu''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.12.2021.
14:12
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Ima i ozbiljan razlog zašto je to tako.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su teškom mukom u poslednjoj sekundi uspeli da naprave preokret i dođu do pobede nad ekipom Krke u Novom Mestu. Na kraju, 71:70 za crveno-bele, Kalinić je postigao odlučujuće poene, a jedan od aktera ovog meča bio je i Luka Mitrović.

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde ove sezone sinoć nije bio na uobičajenom nivou, bila je to njegova najlošija partija od početka sezone u AdmiralBet ABA ligi, a u razgovoru za TV Arena sport otkrio je zbog čega ne voli da igra u dvorani ''Leon Štukelj'' u Novom Mestu.


"Prvu povredu doživeo sam na gostovanju protiv Krke, i dan danas kada igram utakmice u hali u Novom Mestu, prođe me neka jeza'', priznaje Mitrović u emisiji ''Teme do Arene''.

S tim u vezi, prisetio se i kasnijih povreda koje je doživeo tokom karijere.

''Nakon tog meča sa Krkom, usledila je druga povreda, u Beogradu protiv Olimpije u mojoj najboljoj sezoni u Zvezdi kada sam trebao da nastavim košarkaško napredovanje... U nemčakom Bambergu su sam i treći put imao problema sa kolenom, morao sam na operaciju, ostao sam bez ugovora... Morao sam  ponovo da krenem iz početka, nakon opravka karijeru sam nastavio u Španiji, najpre u Mursiji, potom u Manresi gde sam potpisivao ugovore na mesec dana, a potom, zahvaljujući radu i kvalitetu, i do kraja sezone. Vratio sam se vrhunskoj košarci. Iskustvo iz tog vremena me naučilo da ništa ne planiram mnogo unapred, nego da idem korak po korak", istakao je Luka Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke