Luka na posteru, Dalas bez nade!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.05.2022.
07:29
Izvor: Sportske.net

Golden Stejt slavio 109:100 u Teksasu i stigao na korak od finala!

Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via AP
Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via AP

Povezane vesti

Voriorsi su prejaki za Dalas u ovom trenutku. Napravili su brejk u prvom meču, sada vode sa 3:0 i da bi otišao u bitku za titulu tim iz Teksasa će morati da napravi ono što nikome nije pošlo za rukom u istoriji, da okrene seriju, odnosno dobije četiri meča u nizu. 

Nije reanol, Kari je noćas ubacio 31 poen, Vigins 27, najviše u plej-of karijeri, uz to njegovog zakucavanje kada je "posterizovao" Luku Dončića obišlo je planetu. Luka je brojao do 40, dao i koš sa svoje polovine uz sirenu u prvoj četvrtini, ali nije bilo šansi, tim pre što je Dalas šutirao trojke 13 od 45. Bjulok i Kleber su zajedno šutnuli 15, nisu pogodili ništa, ostali su bez poena. Dinvidi je sa klupe ubacio 26, Branson doda 20, u finišu treće četvrtine je Kari odveo Voriorse na +11, do kraja jednom je Dalas sišao na -5 i to je bilo sve. 

Miriše na finale Zapada iz 2019. kada su poslednji put bili ovde Voriorsi su počistili Portland... 

Podsetimo, u finalu Istoka, Majami vodi 2:1 protiv Bostona, vratili su brejk, večeras su Seltiksi opet domaćini. Boston je favorit, a AdmiralBet ima najbolje kvote na košarku, mi bismo probali manje od 207.5 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke