Luka Vildoza: "Biće mi čudno, sve mi je bilo lepo osim poraza od Partizana"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 27.12.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Argentinac ne igra tako dobro kao prošle sezone u dresu Zvezde.

PAO BC
PAO BC

Povezane vesti

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza izjavio je za "Sport Klub" da će biti čudno nastupati sutra protiv Crvene zvezde.

Dva tima se u okviru 17. kola Evrolige sastaju u "OAKA" areni, a Vildoza će po prvi put istrčati na parket protiv nekadašnjeg tima.

“Biće teška utakmica, pobedili su u prethodnom meču u kojem je Teodosić odigrao sjajno, imaju veoma dobre igrače – Nedovića, Luku Mitrovića, u dobroj formi su, moramo da budemo svesni toga, i da igramo svoju igru. To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele, kako se ponašaju na terenu, biće lepo videti ih i popričati malo o ovoj sezoni", rekao je Vildoza za Sport Klub.

Kako napominje, biće mu mnogo čudno da se susretne u duelu sa bivšim saigračima.

"To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele, kako se ponašaju na terenu, biće lepo videti ih i popričati malo o ovoj sezoni”.

Šta to Argentinac najviše pamti iz perioda u Beogradu?

“Sve čega se sećam je zaista lepo, osim poraza od Partizana u finalu, ali jedno od najdražih sećanja je kada su navijači počeli da skandiraju ‘Argentina’ protiv Žalgirisa. Gledao sam u sve te zastave, a čak i sada kada gledam te snimke na YouTube, naježim se. Osećam da sam voljen tamo, što je lepo”, kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke