Luka Vildoza: "Kampaco oduševljen navijačima, sad možemo u plej-of!"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 18.12.2022.
23:26
Izvor: Sportske.net

Argentinski duo!

AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA League/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza veruje da će njegovom zemljaku Fakundu Kampacu da se svidi život u Beogradu i nastupanje za crveno-bele.

Neposredno pred početak meča sa Megom, Argentina je osvojila Svetsko prvenstvo što je Vildoza pomno pratio i burno proslavio, ali sada sledi ono pravo. Slavili su u meču AdmiralBet ABA lige, te je na redu opušteno slavlje svetske titule.

"Vrištao sam kada su bili penali, kada smo postizali golove... Mi smo svetski šampioni. Posle mnogo pokušaja sa Mesijem, ovo je ludilo. Proslaviću. Pozvaću Kampaca i proslavićemo", kazao je Vildoza.

Upitan je i da li može da kaže kada će Kampaco zadužiti crveno-belu opremu nakon što je u subotu uveče stigao u Beograd.

"Ne znam, nisam ga video, mislim da ima još neka papirologija da se reši. Znao sam da dolazi, delimo agenta i presrećan sam što imam mog momka ovde. Znajući kako je bilo kada sam došao ovde, sa navijačima i ostalo, neverovatno je. Verujem da će biti srećan ovde".

Istakao je da je Kampaco gledao utakmicu sa Žalgirisom i ostao oduševljen navijačima.

"Pričao sam s njim pre nego što je dogovorio dolazak. Rekao sam mu da imamo dobar tim, ali da ga trebamo. Možda ne možemo daleko, ali s njim, plej-of je realan. Bićemo težak rival svima. Gledao je Evroligu, gledao je video protiv Žalgirisa kada su navijači pevali, to je bilo ludo... Mislim da mu je to pomoglo da prelomi", naveo je Vildoza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke