Mačvan poslao moćnu poruku, čeka se Štimara!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
19:57
Izvor: Sportske.net

Ne stišavaju se reakcije posle današnjeg poraza ''Orlova''.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Nadali smo se zlatu, ali naš nacionalni tim je ovoga puta zaustavljen već u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini.

Bolja od reprezentacije Srbije danas je bila Argentina, koja je tokom čitavog meča, izuzev samo u par trenutaka imala vođstvo i na kraju je zasluženo slavila sa 97:87.

Posle svega ima i burnih reakcija navijača, ali negativnu energiju pokušava da neutrališe Milan Mačvan, koji je tokom prvog dela priprema bio sa ovom ekipom na Kopaoniku.

''Treba biti Srbin i kada se gubi, Srbija do Tokija, glavu gore i idemo po OI'', poručio je Mačvan na Tviteru.

Kao što znate, još uvek ''Orlovi'' imaju za šta da se bore u Kini, pod uslovom da sutra ne bude nekih iznenađenja. Borba za peto mesto će najverovatnije značiti i borbu za plasman na Olimpijske igre u Tokiju, pa otuda i ovakva Mačvanova poruka.

Malo nam je neobično i što se Vladimir Štimac još uvek nije oglasio na pomenutoj društvenoj mreži, gde je gotovo svakodnevno davao podršku svojim reprezentativnim drugovima, ali verujemo da će to učiniti i ovoga puta.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
papirnica
Wednesday, 11.09.2019
14:12

Bravo Milane jesi super košarkaš a i velik človek tako je idemo dalje pa nije smak sveta a smeta mi to što su neki pametni sad pa kalina pa nedovič pa neznam ko ma dajte ljudi da je bio i Jordan bi izgubili tako je bilo i tačka šta bi bilo kad bi bilo i Obradoviču nije uspelo ni na domačem evropskom uvek mi imamo neki izgovor isto kao prošlu godinu kad je Slovenija postala evropski prvak počeli smo da pričamo kako je ta bila b reprezentancija tako je bilo i tačka sport je zato i zanimljiv kad bi se znalo sve unapred šta da kažu amerikanci na ovom svetskom pa njih nema preko 20 vrhunski košarkaška ali naša greška je bila samo ta što smo mi mislili samo na finale sa njima a izgorelo se pre finala.

avatar
JC\'90
Tuesday, 10.09.2019
20:29

Bravo Macvane. Samo sto ne daju svi sve od sebe za reprezentaciju kao ti, Stimara, Teo. Moje misljenje da je Jokic igrao kao mekusac i da je tu samo da bi bio tu, on je i tako dobar ali je mogo puno bolje. Bjelicu mnogi kude ali on je uvek bio tu za nasu reprezentaciju i svaka mu cast, sad ga jednostavno nije htelo. Falili su nam Nedovic i Kalina, umesto Bircevica i Simonovica.

avatar
JC\'90
Wednesday, 11.09.2019
07:15

I naravno Teo je najvise nedostajao. Nema veze sto nije u formi , da nije povredjen najvise bi nam znacio. Pravi vodja, igrac koji ima najvise petlje. Kako je neko napisao, sa Teom bi imali 20 plus poena, sto njegovih direktnih , sto asistencija.

avatar
REVØLT
Tuesday, 10.09.2019
20:05

Nesto smo mi vec previse Srbi u tom smislu Hahaha Stimara?