Madar posle šoua protiv Krke: "Ovo je tek početak"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 24.10.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net

Već se uvukao pod kožu navijačima.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Talentovani izraelski košarkaš Jan Madar odigrao je u subotu uveče protiv Krke najbolju partiju od dolaska među crno-bele, a posle meča je istakao da je cilj ekipe da svaku utakmicu odigraju najbolje, bez obzira na ime rivala.

Partizan je demolirao Krku 92:45, a Madar je bio ubedljivo najbolji pojedinac na meču.

"Sjajno je za nas što smo ostvarili ovakvu pobedu, ne gledamo ko je rival, gledamo samo nas i da odigramo najbolje što možemo, da se takmičimo i pobedimo svaku utakmicu", rekao je Madar posle meča koji je obeležio sa 23 poena i izvanrednim procentom šuta iz igre.

Ubeđen je da je ovo samo početak i da navijači dobre partije tek mogu da očekuju.

"Mislim da je ovo tek početak, moramo da počnemo da se navikavamo i da nađemo način da igramo najbolje što možemo na svakoj utakmici. Siguran sam da ćemo se pripremiti, da će nas stručni štab pripremiti za svaku utakmicu – da pobeđujemo, takmičimo se i pobeđujemo za navijače. To je najvažnije", rekao je talentovani izraelski košarkaš.

Crno-beli već za nekoliko dana igraju protiv Turk Telekoma u prvom meču na domaćem terenu u Evrokupu, a Madar je izneo očekivanja pred ovaj meč.

"Nadam se, imamo tešku utakmicu u sredu, moramo da se spustimo i da se spremimo za taj izazov. Od nedelje moramo da se pripremamo za to, i individualno i timski, moramo biti spremni za novu borbu. Trudim se da radim, treniram, da budem najbolji što mogu svakog dana. Srećan sam što su me saigrači pronalazili, što sam doprineo da moj tim pobedi. To je najvažnije", zaključio je Madar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke