Maestralni Makedonac mora biti Partizanova prva letnja želja, već je navijao u "Areni"!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 16.05.2023.
20:52
Izvor: Sportske.net

Crno-beli ne smeju da ga ispuste.

EPA-EFE/MANUEL BRUQUE
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Povezane vesti

Meč karijere odigrao je danas bek Uniksa Nenad Dimitrijević i sa 34 poena predvodio tim iz Kazanja do prve šampionske titule u ruskoj VTB ligi.

Proslavio se rerpezentativac Severne Makedonije u petom meču finalne serije protiv Lokomitive iz Kubanja i dokazao da je evroligška klasa.

Poznato je da je 25-godišnji bek rođen u Skoplju veliki navijač Partizana, ubacio je crno-belima 30 poena u pripremnom periodu pred početak ove sezone, koju je završio na najbolji mogući način, kao MVP finala i uz trofej u rukama.

Verujemo da bi Dimitrijević voleo da se okuša u Evroligi, a Partizan će najverovatnije biti u njoj naredne godine, a ako neko zaslužuje dres svog voljenog kluba u ovom trenutku onda je to momak koji je "odrastao uz Partizan", i pokazao kvalitet za njega.

Pre Uniksa Dimitrijević je igrao u Španiji za Huventud i Valensiju. Dolazak u Rusiju bio je pun pogodak za Makedonca. On je ove sezone postao "prva violina" novog šampiona VTB lige i u proseku beležio skoro 13 poena i 5.5 asistencija po meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke