Maestro Jokić majstorijama dočekao novog saigrača, Lejkersi proslavili ogromno pojačanje tesnom pobedom!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.03.2021.
08:07
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić razigrao saigrače, rutinski protiv Bogdana....

AP Photo/Joe Mahoney
AP Photo/Joe Mahoney

Povezane vesti

Aron Gordon postigao je 13 poena na debiju za Denver, pokazao da će se uklopiti u tim, Nagetsi nisu imali problema protiv Atlante. Gordon je stigao poslednjeg dana prelaznog roka, odigrao je 21 minut, zauzeće mesto u petorci iskusnom Polu Milsapu. Jokić je meč završio sa 16 poena, 10 skokova, 8 asistencija, Porter Džunior 15 poena, 10 skokova. Dodajmo da je pridošlica iz Orlanda osetio kako je igrati sa Jokićem, par sjajnih asistencija završio laganim zakucavanjima. 

Atlanta je dobila sedam od devet mečeva, ali su Nagetsi za njih prejaki. Jokić je igrao tek 28 minuta, na sve dodao i par blokada, na drugoj strani 9 poena za Bogdanovića...

Portland je u finišu slomio Kanađane u Tampi, Lilard je vodio tim do preokreta u trećoj četvrtini, završio sa 22 poena i 11 asistencija, a onda je u finišu rivala dotukao MekKolum sa 7 od 23 poena u poslednja dva minuta. Toronto je napravio previše grešaka i to kada se lomilo.

U noći kada je potvrđeno da će Andre Dramond biti novi centar Lejkersa, šampion je stigao do druge pobede, ponovo bez Lebrona i Dejvisa slavili su protiv Orlanda. Nije bilo lako, gosti su bili na +5 u poslednjoj četvrtini, ali je usledila serija 12:1, Šreder i Kuzma su dali po pet poena u tim trenucima. Njih dvojica su iskombinovali 45 poena i dali odlučujući doprinos. Za šampiona će biti mnogo teže u sredu kada u grad stižu Baksi.

U prvom meču dana, posle velike borbe, Sansi su odneli pobedu iz Severne Karoline.

Rezultati:

Šarlot - Feniks 97:101
Toronto - Portland 117:122
Denver - Atlanta 126:102
LA Lejkers - Orlando 96:93

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke