Majami zbog Jovića piše ćirilicom! Pet Rajli: ''Mogu da te zovem Nik?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2022.
12:13
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski košarkaš ostvaruje svoje snove ovoga leta.

EPA-EFE/JASON SZENES
EPA-EFE/JASON SZENES

Povezane vesti

Priželjkivali smo tandem Jokić-Jović u Denveru, ali ipak je Majami na nedavnom NBA draftu odlučio da izabere Nikolu Jovića koji je ovog meseca napunio tek 19 godina.

Veliku pažnju srpskom košarkašu ovoh dana pružaju u Majamiju, gde je zvanično predstavljen, a imao je priliku da upozna i nekadašnjeg trofejnog trenera, a sada predsednika Majamija Peta Rajlija.

''Mogu da te zovem Nik? Mogu! Super!'', upitao je Rajli Jovića na promociji i dodao:

''Bila je to sjajna noć za nas, izvanredan pik. Posle dva dana, gledali smo snimke i stvarno smo uzbuđeni!

Kada pričate o kompletnom igraču, gledate ono što može da se razvije. Neki znaju da driblaju, neki da šutiraju, a Nikola zna mnogo toga. Posebno u napadu, a svestan je da može sve i da unapredi. Naučiće nešto novo, pomisliće 'vau mogu i to da uradim'. Što se odbrane tiče, dosta će učiti, mnogo je tu tehnika, kako se igra jedan na jedan, u piku i slično. Njegov paket veština je sjajan. Koliko daleko može da ide, zavisi od Nika'', istakao je Rajli.

Naravno, Jović je razgovarao i sa aktuelnim trenerom Erikom Spolstrom.

''Pričali smo o svemu. Odmah sam naučio da ću morati da radim mnogo. To je prvo. Probaću da radim najbolje što mogu i sve će biti dobro'', izjavio je Jović, a u Majamiju su već počeli da pišu ćirilicom, što možete da vidite u prilogu sa nihovog Tviter naloga.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke