Majk Džejms "prozvao" navijače Partizana

Autor: Mladen Heleta
nedelja 12.03.2023.
22:29
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv tvit prve zvezde Monaka.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Do kraja regularnog dela sezone u košarkaškoj Evroligi ostalo je još šest kola, a borba za mesto u plej-ofu i za prednost domaćeg terena u istom polako dolazi do tačke usijanja.

U tim borbama nalaze se i košarkaši Partizana i Monaka. Srpski tim se sa skorom 15-13 bori da uđe u Top 8, a francuski, sa učinkom 18-10, da ima prednost domaćeg terena u četvrtfinalu doigravanja, što bi mu povećalo šanse da se izbori za nastup na fajnal-foru u Kaunasu.

Jednu od ključnih utakmica u svojim borbama Partizan i Monako će odigrati u sklopu pretposlednjeg 33. kola u "kneževini", 7. aprila.

Prva zvezda Monaka Majk Džejms veoma je aktivan na društvenim mrežama, pa je tako večeras već započeo "peckanje" sa navijačima Partizana, iako i jedne i druge do 7. aprila čeka pregršt teških duela.

"Navijači Partizana, tvitujte nekom drugom, nećemo se videti do aprila, tako da tvitujete sa nekim protiv kog igrate ove sedmice" napisao je Džejms.

Inače, Partizan ove sedmice dočekuje Crvenu zvezdu u sklopu AdmiralBet ABA lige, već sutra, dok u petak gostuje šampionu Evrope Anadolu Efesu u 29. kolu Evrolige.

Monako će u 29. kolu dočekati Virtus iz Bolonje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke