Makabi baš nema sreće sa novajlijama

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
19:12
Izvor: Sportske.net

Šestostruki šampion Evrope ponovo je pogođen povredom igrača koji se ovog leta priključio ekipi. Nakon Kvinsija Milera povredio se i Endrju Gaudlok.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva rekonstruisao je kompletan tim nakon očajne sezone, ali će barem dvojica igrača koji su angažovani ovog leta propustiti početak nove sezone.

Bivši košarkaš Crvene zvezde mts Kvinsi Miler propustiće veći deo nastupajuće sezone zbog povrede kolena, a peh je zadesio još jednog Amerikanca koji je ovog leta stigao u Tel Aviv.

Endrju Gaudlok je propustio turnir u Atini zbog povrede zadobijene u kontrolnom susretu sa AEK-om, a naknadni pregledi pokazali su da je došlo do oštećenja mišića.

Amerikanac je podvrgnut pregledima magnetnom rezonancom posle čega je ustanovljeno da je došlo do delimičnog oštećenja butnog mišića koje će biti tretirano fizikalnom terapijom.

Bivši član Fenerbahčea odsustvovaće sa terena najmanje četiri nedelje što znači da trener Makabija najverovatnije neće moći da računa na Gaudloka za duel sa Armanijem na startu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke