Makabi blista i jednom nogom su u plej-ofu, ali kalkulacijama tu nije kraj

Autor: Nemanja Janošev
utorak 29.03.2022.
20:25
Izvor: Sportske.net

Još jedno dobro izdanje Nemanje Nedovića, barem prema poenterskom učinku.

@MaccabitlvBC/Twtter
@MaccabitlvBC/Twtter

Povezane vesti

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva slavili su u "OAKA areni" protiv Panatinaikosa sa 95:83 u okviru zaostale utakmice 21. runde Evrolige.

Sve bolja ekipa Avija Evena praktično je osigurala plasman među osam najboljih iz regularnog dela sezone pošto su stigli do 14. trijumfa nakon 25 odigranih utakmica. No, to ne znači da neće imati imperativ pobeda budući da će u plej-ofu želeti da izbegnu Barselonu, Real Madrid, pa i Armani. Stoga im je važno da nastave u dobrom ritmu i ostanu šesti ili dođu do pete pozicije gde je trenutno Efes.

Jeste PAO nešto bolje otvorio meč, a onda je Makabi ušao u seriju od 12:0 i preuzeo kontrolu utakmice što su čuvali do samog kraja. Prišao je Panatinaikos zahvaljujući Nemanji Nedoviću u završnici, ali "ponos Izraela" nije dopustio dramatičnu završnicu te su preko Vilijamsa, Rejnoldsa i Nanalija "cepali" mrežicu" u "OAKI" za skoro pa "stotku". Zanimljivo, na tom mestu nisu slavili čak 15 godina!

Najefikasniji akter meča bio je Nemanja Nedović sa 21 poenom (5/12 za tri), a u redovima Makabija istakao se Derik Vilijams sa 17.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke