Makabi nezadovoljan Ostinom Holinsom - Bivši bek Zvezde nije ni registrovan

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 10.10.2022.
11:15
Izvor: Sportske.net

Zar već?

Dragana Stjepanović/AdmiralBet ABA liga
Dragana Stjepanović/AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva razmišlja da dovede pojačanje na poziciji beka usled nezadovoljstva Ostinom Holinsom.

Amerikanac koji je i u Crvenoj zvezdi imao težak početak, da bi kasnije izrastao u jednog od miljenika navijača, letos se preselio u Tel Aviv kao jedno od pojačanja koje bi trebalo da se usredsredi na što kvalitetniju defanzivu, međutim, za sada nema hemije između njega i ideje trenera Odeda Kataša.

Kataš nije zadovoljan načinom na koji Holins odgovara njegovim zamislima i zadacima, pa ga još uvek nije registrovao za utakmice u izraelskom prvenstvu. Jedini od osmorice stranaca koji nije na spisku igrača za domaće mečeve.  Povreda Daruna Hilijarda neće poboljšati njegov status i značiće da će Makabi verovatno izaći na tržište u potrazi za bekom odgovarajućih karakteristika.

Holins je u premijeri ove sezone odigrao svega tri minuta protiv Žalgirisa upisavši dva poena. 

Ukoliko bi došlo do rastanka, nema sumnje da bi se spekulacije oko njegovog potencijalnog povratka u Crvenu zvezdu momentalno pokrenule. Holins je uživao podršku navijača u drugom delu sezone posle nešto sporijeg početka, ali i očekivanja pristalica crveno-belih da bi on mogao da pravi razliku u poenterskom smislu. Ubrzo se Holins profilisao kao izvanredan defanzivac koji je pomogao ekipi da osvoji triplu krunu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke