Maljković bio siguran, ali Danilović nije - Da li će Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 15.02.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Još se čeka...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Jošš 16. oktobra prošle godine predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković izjavio je da će najbolji košarkaš današnjice Nikola Jokić biti deo reprezentacije naše zemlje na Olimpijskim igrama u Parizu, ali isto nije potvrdio i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Danilović je u intervjuu za "Sportski žurnal" istakao da još nije vreme da se priča o učešću Jokića na Olimpijskim igrama i da će selektor Svetislav Pešić tek saopštiti koga će povesti u Pariz.

"Sačekajte da vidimo da li će biti na spisku selektora", rekao je više kroz šalu Danilović, a onda nastavio u ozbiljnom tonu:

"Bez šale, previše je rano govoriti o tome. Sezona je tek na polovini, sve nas raduju sjajne partije Jokića i Bogdanovića, drago mi je i što je Micić dobro startovao u Šarlotu. Ipak, nema potrebe licitirati sa imenima igrača koji će biti u sastavu. U svakom slučaju, nadam se da će Svetislav Pešić, Marina Maljković i Marko Ždero biti na slatkim mukama i da nam svima planove neće remetiti viša sila."

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo Pešičev spisak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke