Marić završio u ACB ligi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.04.2015.
14:00
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Partizana Aleksandar Marić karijeru će nastaviti u redovima ekipe koja se bori za plasman u plej-of španske ACB lige.

paobc.gr
paobc.gr

Povezane vesti

Srbin sa australijskim pasošem Aleksandar Marić kraj sezone će provesti u redovima španske Gran Kanarije sa kojom je u sredu ozvaničio saradnju.

Menadžer bivšeg košarkaša Partizana Miodrag Ražnatović potvrdio je da se Marić nalazi na putu za Las Palmas gde će staviti potpis na ugovor sa finalistom Evrokupa.

"Aleks Marić je na putu za Las Palmas. On je novi igrač Gran Kanarije" napisao je Ražnatović na svom "Tviter" nalogu.

Iskusni centar počeo je sezonu u ekipi Makabija a potom je nastupao za Galatasaraj i Petrohimi Bandar. U tekućoj sezoni u Evroligi je prosečno beležio 2 poena i 2.5 skokova a pre mesec dana bio je doveden u vezu sa povratkom u Partizan.

Španski klub koji je angažovao Aleksandra Marića trenutno se nalazi na osmoj poziciji na tabeli ACB lige i do kraja ligaškog dela sezone pokušaće da zadrži mesto koje vodi u plej-ofa.

"Kanarinci" su u sezoni na izmaku uspeli da se domognu plasmana u finale Evrokupa ali su u prvom meču na domaćem terenu deklasirani od strane ruskog Himkija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke