Marinković potpisivao Zvezdin dres: "Može biti bilo koji, svaki put ću potpisati"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.01.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Vanja Marinković posle utakmice...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Srpski reprezentativac Vanja Marinković je bio jedan od boljih košarkaša Baskonije u pobedi svog tima protiv sasvim solidne Crvene zvezde večeras koja je igrala bez nekoliko veoma bitnih košarkaša. 

Ipak, ono što je novinare najviše zanimalo posle utakmice jeste potpisivanje dresova Vanje Marinkovića i to onih crveno-belih. 

"Mladi momci žele potpis nekog igrača koga verovatno vole, nisam ni gledao koji je dres. To što je bio Zvezdin... Može da bude bilo koji. Svaki put ću da izađem u susret mladim ljudima koji žele moj potpis. To je najveća nagrada, koje mi nismo ni svesni, da smo nečiji idoli, da imamo fan grupe, da smo miljenici nečiji... Mi toga nismo svesni", rekao je Vanja Marinković. 

Bilo je čak i aplauza za Vanju Marinkovića, ali daleko više su se čuli zvižduci i poznati negativni povici navijača imajući u vidu da je nosio dres Partizana svojevremeno. 

"Nisam čuo taj aplauz sa terena. Mislim da je to uglavnom zbog toga što se desilo letos, a i dugo nisam ovde, pa im možda nije baš tako sveže. Ne znam šta bih rekao",  rekao je on. 

Smatra da su navijači imali priliku da gledaju veoma zanimljivu utakmicu. 

"Bila je dobra utakmica, dobra utakmica za igrače koji nikad nisu igrali u ovakvom ambijentu da vide kako je, da očvrsnemo kao tim, u teškim momentima. Onako, bilo je interesantno, jako intenzivno i mislim da smo mogli malo ranije da se odlepimo i da mirnije privedemo meč kraju, ali tako prođe, nekad ne prođe".

O Markusu Hauardu?

"Svi se na njega fokusiraju. Najbolji strelac Evrolige, znamo svi kako igra, na njega su navikli, bilo nam je malo teško prve godine, neki šutevi nisu u rezonu, ali to je on. Dosta je lakše kad igraš sa njim, jer se svi fokusiraju na njega, pa imam više mesta. Markus je stvarno super igrač i odličan šuter", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak