Marinović jedva obuzdao emocije: ''Izvinite, mnogo sam uzbuđen...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.04.2021.
22:49
Izvor: Sportske.net

Ako vam nije jasno koliko Čačanima znači večerašnja pobeda, pogledajte Marinovićevu izjavu posle meča.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši čačanskog Borca večeras su ostvarili možda i ključnu pobedu u borbi za opstanak u ABA ligi, savladali su kao gosti ekipu Splita i sada im ostaje još da na svom terenu savladaju i Cibonu, ali i u slučaju poraza bi u nekim kombinacijama mogli da ostanu u ligi.

Posle meča, trener Marko Marinović je prilično emotivno prokomentarisao ovu pobedu svog tima, a Splićanima je poželeo da i oni ostanu u ligi.

"Utakmica je bila mnogo važna i za nas i za njih. Mnogo sam uzbuđen i ovu utakmicu bih posvetio svim ljudima u Čačku, mi smo grad košarke i mnogo smo se borili da dođemo u ovu situaciju. Posle dosta sportske nepravde, ne upirem prstom ni u koga, momci su pokazali da su najbolji kada je najteže.

Matematički još nismo opstali, ali smo blizu toga. Teško je, prva godina u ABA ligi i vrlo smo blizu ostanka u ligi. Emotivno sam malo... Mnogo mi je teško... ali eto... poželeo bih Splitu svu sreću u nastavku sezone. Zajedno smo ušli u ligu, voleo bih da zajedno i ostanemo u njoj", poručio je Marinović.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke