Marinović o svom Borcu: "Podigli smo se više nego što zaslužujemo"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.02.2022.
21:05
Izvor: Sportske.net

Sa previše samopouzdanja je Borac došao u Niš.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Borac iz Čačka je najveće iznenađenje u Kupu Radivoja Koraća, ali ono neprijatno. 

Oni su poraženi od FMP-a iz Železnika rezultatom 88:77, reklo bi se i da rezultat ne oslikava pravu situaciju sa terena gde je FMP dominirao. 

"Zaslužena pobeda FMP-a, uspeli su da izguraju svoju odbranu. Pokazali smo u pojedinim momentima da nam fali organizacija napada. Kada smo imali malo organizovaniji napad, imali smo priliku da se vratimo. Malo se osećamo razočaranim, jer smo imali veća očekivanja od ovog susreta, ali nismo uspeli da odgovorimo i još jednom bih čestitao FMP-u i poželeo im sreću u nastavku Kupa i u sezoni", rekao je Marinović. 

Borac se već okreće narednim izazovima, a to je učešće u ABA ligi gde se strahuje od potencijalnog doigravanja sa ekipama iz ABA 2 lige. 

"Imamo cilj, izjavio sam da su to Mega i FMP, zbog propozicija u ABA ligi, da probamo da budemo četvrti ili treći. U slučaju da srpski klub iz ABA 2 lige bude u finalu... Imamo dovoljno vremena da se pripremimo, igrali smo dobro, imali smo dobre rezultate u prethodnom periodu. Možda su nas te partije malo više podigle nego što zaslužujemo, tako da je ovo bila pozicija da nas vrati na neka fabrička podešavanja", rekao je trener košarkaša Borca. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke