Mario Hezonja progovorio o svojoj sudbini, ima li nade za Partizan?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.02.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net, Jutarnji list

Hrvatski reprezentativac bio bi ogromno pojačanje za "Crno-bele", ali...

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

U najnovijem izdanju emisije "AdmiralBet ABA Talks", povela se zanimljiva priča o košarkašu Reala iz Madrida Mariju Hezonji kojeg navijači Partizana odavno "prizivaju".

"Hezonja nije domaći igrač, ali je neko ko pokazuje simpatije između reda. Ako ne završi negde ovde, završiće u Panatinaikosu. To je realan scenario", rekao tom prilikom Aleksandar Petrović govoreći o statusu Hezonje u Realu koji nije idealan.

U Španiji se pisalo o njegovom odbijanju dve ponude Reala, a Hezonja je u intervjuu za Jutarnji list istakao da u ovom trenutku ne zna gde će igrati naredne sezone - u Evroligi ili NBA ligi.

"Ne znam šta bih odgovorio na to pitanje jer ispred te dileme stoji veliki upitnik. Videćemo šta dolazi na leto, gde sam i šta sam, sada je bespredmetno o tome razgovarati", rekao je Hezonja.

Na insistiranje novinara kakve šanse daje Evropi i NBA ligi, Hezonja nije bio određen.

"Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi moja karijera mogla da se razvija i kako se neka priča razvija u vezi sa mnom, ali sada nije tako. Nemam pojma i moram da kažem da me ni ne zanima ko šta priča, šta se događa, jer mi je sve to negde okolo. Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Nastojim da maksimalno kontrolišem svoja razmišljanja, svoje odluke o tome gde želim, šta želim, za koliko želim", rekao je hrvatski reprezentativac.

"Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa ne utiče na igru, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige", zaključio je Mario Hezonja.Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke