''Marka'' već ''odvela'' Kampaca u Real

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.06.2023.
22:24
Izvor: Sportske.net

Još nije zvanično, ali...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako se i očekivalo, posle odličnih sezona Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, ogromno je interesovanje za njihove igrače, pa su ovih dana, odmah po završetku finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige, aktuelni odlasci najboljih igrača.

Španski i grčki velikani su najuporniji, a ono što danas najavljuje španska ''Marka'' jeste transfer plejmejkera Crvene zvezde Fakunda Kampaca u Real.

Naime, u tekstu povodom odlaska plejmejkera Najdžela Vilijams-Gosa iz Reala, ''Marka'' procenjuje kako će naredne sezone izgledati organizacija igre prvaka Evrope i u prvi plan ističe trio Fakundo Kampaco-Serhio Rodrigez-Serhio Ljulj, kao da je Kampacov transfer već gotova stvar.

''Njegovim odlaskom, za upravljanje belim timom na terenu biće zaduženi Fakundo Kampaco, koji se vraća u tim i čiji će potpis uskoro biti objavljen, Serhio Rodriges, koji će produžiti na jednu sezonu, i Serhio Ljulj, koji će menjati na poziciji beka i pleja. A u vezi saznanja šta će Real Madrid uraditi sa Karlosom Alosenom, kome je ostalo još godinu dana ugovora, ali koji je sezonu proveo oporavljajući se od teške povrede - trebaće mu vremena da podigne formu'', piše ''Marka''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke