Mateo o Panteru, Deku...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.05.2023.
22:58
Izvor: Sportske.net

Šta je rekao Mateo posle meča?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Pobeda ekipe Real Madrida u Beogradu i drugi put.

Ćuš Mateo je istakao da je Real Madrid dobio ovu utakmicu jer je imao karakter, a najveću žal je istakao zbog povrede Gabrijela Deka. 

"Uspeli smo da steknemo ranu prednost, ali smo znali da je teško očuvati prednost. Nije bilo lako da sačuvamo Ledeja koji je bio fantastičan danas, kao i Papapatrua. Na kraju smo imali prednost, a u poslednjem minutu, Partizan je imao 4 uzastopna poena, morali smo da se borimo do kraja...Žao mi je što je Gabrijel Dek povređen, ne znam šta će se desiti, ali izgleda da je povreda koja će biti ozbiljna", rekao je Mateo. 

Smatra da pobediti Partizan nije baš lako i to u sred Beograda dva puta, a kaže da prednost domaćeg terena ne mora da bude presudna. 

"Nije to lako. Znamo da će biti duga serija. Partizan igra sjajno. Bilo je veoma teško pobediti ovde u Beogradu. Poslednja utakmica biće utakmica u kojoj moramo biti mirni. Vratili smo prednost domaćeg terena, dobro je to, ali nije dovoljno", rekao je on. 

Kaže i da se previše brine o odbrani, ali i da je napad ključan. 

"Danas smo igrali čoveka prvu četvrtinu, ali smo izgubili nekoliko skokova u odbrani. Mislim da smo bili pametni u reketu. Odbrana jeste ključ, ali veoma je važno igrati sa dobrim balansom u napadu", rekao je Mateo. 

Vraća se u Madridu Kevin Panter, da li ima rešenje za njega?

"Panter je neverovatan igrač. Moramo biti spremni za njega. On igra sa karakterom, dobar je 1 na 1... Moramo da branimo ceo tim, ne samo njega i to možemo samo timski. I ostali igrači su odlični, ne samo Panter", ističe Mateo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak