Matović je sve ovo očekivao: ''Sad idemo da analiziramo greške''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.05.2021.
21:07
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Vremena za analizu nema mnogo.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle večerašnje pobede Partizana nad ekipom Mladosti od 70:50 na startu četvrtfinalne serije plej-ofa KLS, novinarima se na konferenciji za medije obratio trener crno-belih Aleksandar Matović i tom prilikom naglasio da nije iznenađen otporom koji su gosti pružili u ovom meču.

"Kao što smo i u najavi meča rekli, igrali smo protiv tima koji igra specifičnu košarku, agresivno preko celog terena i u svim pozicionim napadima. Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali. Videlo se da nismo igrali zvaničan meč preko mesec dana. Osetilo se i da trojicu novih igrača imamo samo tri dana u svom rosteru. Uspeli smo da dobijemo utakmicu, ali idemo da analiziramo greške koje smo pravili, kako bismo mogli spremno da dočekamo sledeći meč", rekao je Matović.

Kapiten Novica Veličković bio je među najefikasnijim pojedincima večeras, a 10 od svojih 12 poena je postigao u prvom poluvremenu.

"Bila je ovo utakmica koja je za nas došla posle mesec dana priprema i za očekivati je da to ne izgleda perfektno tokom 40 minuta. Čestitao bih Mladosti na dobroj borbi koja je trajala preko 30 minuta. Potrebno je da se spremimo za subotu, jer nećemo imati mnogo vremena za odmor", rekao je Veličković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke