Matović posle pobede nad Splitom: "Kao da smo u avgustu"

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 26.04.2021.
19:35
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava trenera crno-belih.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je nakon trijumfa protiv Splita u poslednjem kolu ABA lige da se ostilo da njegov tim nije imao takmičarski meč 20 dana i da je pred njima neobičan period jer se ponovo vraćaju u deo sezone kada nemaju utakmica.

Partizan se oprostio od regionalne lige ubedljivom pobedom nad Splitom 80:58, pa će hrvatski tim ići u doigravanje za opstanak u elitnom rangu

Matović je nakon meča konstatovao da mu ovaj deo sezone liči na avgust zbog toga što će njegov tim ući u pripreme pred plej-of Superlige Srbije.

"Osetilo se to što nismo igrali gotovo 20 dana. Meč nije bio preterano lep za gledanje, ali uspeli smo da ga krunišemo pobedom. Postoji mnogo stvari na kojima je potrebno raditi, samo je pitanje kako to možemo da uigramo s obzirom da nećemo imati takmičarske utakmice, već trening mečeve. Praktično ćemo iz pripremnog perioda ući u fazu plej-ofa Superlige. Igrači će dobiti slobodna tri dana i posle toga krećemo sa pripremama, kao da smo u avgustu", rekao je Matović.

Partizan je regularni deo ABA lige završio sa skorom od 12 pobeda i 13 poraza i u nekompletnom poslednjem kolu se nalazi na sedmom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke