Mega ponovo putuje u SAD

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 18.05.2022.
17:57
Izvor: Sportske.net

Novu turneju će imati tokom leta.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega odigraće u avgustu dve prijateljske utakmice protiv Univerziteta Virdžinija, preneo je danas taj klub.

Mega će tako nastaviti tradiciju igranja utakmica protiv NCAA ekipa, a to će biti četvrti put u poslednjih pet godina.

Utakmice će biti odigrane 18. i 19. avgusta u italijanskom Portofinu.

"Zadovoljstvo nam je da nastavljamo tradiciju odigravanja utakmica sa najboljim univerzitetskim ekipama u SAD, što samo potvrdjuje da smo prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima. Delimo zajedničke ciljeve kao što su razvoj mladih i talentovanih igrača i sigurno je da nas ovo motiviše da nastavimo na tom putu. U prošlosti smo igrali sa slavnim NCAA ekipama poput Kentakija, Mičigena, Indijane i Teksas Teka i te provere su nam uvek puno značile da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na te ekipe", rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić.

Virdžinija Kavalirsi su 2019. godine osvojili titulu u NCAA šampionatu, a Ćakić ističe da će se Mega predstaviti na pravi način u dva prijateljska meča.

"Trenutno smo fokusirani na domaće prvenstvo a potom i na NBA draft, ali je sigurno da duele sa ekipom Virdžinije očekujemo sa velikim uzbudjenjem i željom da na pravi način predstavimo naš klub", zaključio je Ćakić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak