Megi ne pomaže ni masterklas Nikole Topića, Borac slavio u Beogradu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 06.10.2023.
22:10
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč srpskih predstavnika u AdmiralBet ABA ligi.

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Košarkaši čačanskog Borca savladali su kao gosti ekipu Mege rezultatom 90:89 (25:24, 32:28, 20:23, 12:15) u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.

Sjajan meč viđen je u Hali sportova Ranko Žeravica gde su Čačani ostvarili drugu pobedu u sezoni, najviše zahvaljujući odličnoj igri u poslednjoj četvrtini.

Iako je Borac imao prednost do sredine prve četvrtine, usledio je period igre u kojoj su mladi košarkaši Mege zablistali, te stekli vođstvo.

Posebno je raspoložen bio sjajni Nikola Topić, košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u Megi večeras je postigao 28 poena, a uz to je dodao i osam asistencija i tri skoka.

Uz pomoć raspoloženih saigrača Đurišića i Plavšića koji su meč završili sa 16, odnosno 15 poena (Plavšić imao i 14 skokova), Mega je imala pet poena prednost posle dve četvrtine, dok je u trećoj deonici stekla i dvocifrenu prednost.

Usledio je segment igre u kojem je Borac uspeo da istopi zaostatak, Amerikanci Segu i Birts vodili su svoj tim do totalnog preokreta, pa su Čačani na kraju i ostvaili drugu pobedu nakon što je Đurišić na drugoj strani sa dva promašena slobodna bacanja propustio priliku da Mega ponovo povede.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke