Meloun besan: "Ovo je NBA finale, razočaran sam"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 05.06.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Serija se seli u Majami.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Majami je izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji protiv Denvera u NBA ligi, a trener Nagetsa Majk Meloun bio je vidno indisponiran posle poraza.

,,Ovo je NBA finale, a mi ovde govorimo o zalaganju, koje me veoma brine. Kada sam posle prve utakmice rekao da nismo igrali dobro mislili ste da pravim priču. Večeras smo primili 11 poena u dva minuta treće četvrtine. Imali smo igrače koji su izbegavali da šutiraju. Ovo nije utakmica predsezone, niti ligaškog dela. Ovo je NBA finale i zaista sam razočaran. Pitao sam ih da li znaju zašto su izgubili i svi su znali odgovor", rekao je Meloun.

Majami je odigrao dobru odbranu, zatvorili su sve što su mogli, osim Nikole Jokića, koji je postigao 41 poen, ali nije imao prostora da prigrava saigrače na ovom meču. Pitanje je da li je sve bilo do Majamija, ili ostali igrači nisu uzimali šuteve.

,,Verovatno kombinacija oba. Ja verujem Nikoli, verujem da će odlično čitati igru. Ipak, treba im čestitati. Dobili su utakmicu iako smo postigli 108 poena, šutirali 52% iz igre. Što se tiče Nikole, bilo da zabeleži 41 poen i četiri asistencije, ili 25 poena i 10 asistencija, verujem da će i dalje čitati igru na najbolji mogući način", kazao je Meloun. 

Treća utakmica igra se na Floridi u noći između srede i četvrtka u 2.30. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke