''Metla''! Baksi idu dalje, Janisov ''tripl-dabl''!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.05.2021.
21:57
Izvor: Sportske.net

Četiri utakmice, četiri pobede Milvokija.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Prvi učesnik druge, četvrtfinalne runde plej-ofa NBA lige je ekipa Milvoki Baksa koja je sa 4:0 u pobedama eliminisala Majami Hit!

Četvrti meč odigran je večeras u Majamiju, gde su Baksi slavili rezultatom 120:103 posle velikog preokreta u drugom poluvremenu.

Tokom prve dve četvrtine, Majami je konstantno bio u vođstvu koje je u drugoj četvrtini dostiglo i desetak poena razlike. Ariza je u tom periodu bio najefikasniji u Majamiju sa 11 postignutih poena, ali je u nastavku potpun o zaustavljen, pa mu je tih 11 poena bio i konačan poenterski učinak na ovom meču. Istovremeno, Janis Adetokumbo u ekipi Milvokija nije dolazio do izražaja tokom prve dve četvrtine, ali se u nastavku sve promenilo.

Baksi su se razigrali, dobili treći kvartal sa 34:21, u istom stilu odigrali su i poslednju četvrtinu, a Adetokumbo je polako punio statističke kolone do ''tripl-dabla'' na kraju meča - 20 poena, 15 asistencija i 12 skokova. Uz njega, odlučni su bili i Midlton sa 20 poena i 11 skokova, kao i Lopez sa 25 i Forms sa 22 postignuta poena.

U ekipi Majamija najefikasniji Adebajo sa 20 poena i 14 skokova, a ''tripl-dabl'' ostvario je i Batler - 12 poena, 10 skokova i 10 asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke