Micov dolazi po pobedu u ''Pionir''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.10.2021.
23:34
Izvor: Sportske.net, mondo

Ne želi da preti Zvezdi, ali veruje u svoj tim.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Derbi drugog kola AdmiralBet ABA lige biće odigran u ponedeljak u ''Pioniru'', gde će se sastati finalisti plej-ofa iz prošle sezone - Crvena zvezda i podgorička Budućnost.

Zvezda je u plej-ofu bila bolja, osvojila titulu, a sada je mnogi posmatraju kao još većeg favorita, jer je upravo iz Budućnosti angažovala Luku Mitrovića i Nikolu Ivanovića.

Ali, crveno-beli na početku nove sezone imaju velikih kadrovskih problema, povređeni su kapiten Lazić, zatim Dobrić, Davidovac, Vajt, Uskoković, a Cirbes je zaražen koronavirusom.

Te Zvezdine probleme, kao i to što je imala težak meč u Istanbulu u petak na startu Evrolige protiv Fenerbahčea, Budućnost će pokušati da iskoristi, a što najavljuje i Vladimir Micov, košarkaš podgoričke ekipe.

''Očekuje nas težak meč. Zvezdi nedostaje nekoliko igrača, a utakmica sama po sebi nosi veliku težinu. Radi se o ekipama koje su igrale finale prošle sezone. Nastojaćemo da stignemo do pobede.

Zvezda je imala težak meč u Istanbulu protiv Fenerbahčea, a mi smo imali više vremena za odmor i pripremu. Daleko od toga da smo mi favoriti. Posebno što niko ne igra najbolju košarku krajem septembra i početkom oktobra. Idemo u Beograd da se borimo, da damo maksimum i da pokušamo da trijumfujemo", zaključio je Micov, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke