Mijailović, dan posle: ''Nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub!''

Autor: Darko Mitrović
subota 19.11.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net

Nije sve bilo savršeno, po oceni predsednika Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je sinoć ostvario još jednu veliku pobedu u Evroligi, savladan je i Makabi sa 96:88 uz veliku podršku navijača i u izvanrednoj atmosferi, uz prisustvo i prvog čoveka Evrolige Dejana Bodiroge. Ali, bilo je i nekih stvari koje se nisu dopale predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću i on se tim povodom večeras oglasio na Instagramu.

Njegovu večerašnju poruku u nastavku prenosimo u celini.

''KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja!

Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko. Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne.

Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima'', poručio je Mijaiović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke