Mijailović o Željku, Evroligi i Kupu: ''Cilj Partizana - dugoročna saradnja sa Evroligom''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.02.2024.
09:47
Izvor: Sportske.net

Čeka se saopštenje.

Screenshot/YouTube/K1 Televizija
Screenshot/YouTube/K1 Televizija

Povezane vesti

Ekipa Partizana je u neočekivanoj rezultatskoj krizi vezali su crno-beli pet uzastopnih poraza, pa je u javnosti počelo da se spekuliše i o daljem statusu trenera Željka Obradovića.

Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović mu je pružio javnu podršku i na Tviteru, ali i u razgovoru za TV Prva.

''Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju sa Željkom. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da imamo jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju'', izjavio je Mijailović.

Utakmici protiv Bajerna koju su crno-beli izgubili sa poenom razlike prethodio je i sastanak čelnika crno-belih sa ljudima iz Evrolige. Može li Partizan do licence?

''Imali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati zvanično saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo'' rekao je Mijailović. 

Sledeće sedmice je završni turnir Kupa Koraća u Nišu.

''Želim da pošaljem poruku svim navijačima, kako našim, tako i navijačima drugih klubova, da to bude praznik košarke u najvećem gradu na jugu Srbije. Da se smanje tenzije i problemi. Neka pobedi bolji'', izjavio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke