Mijailović obelodanio kakav je dogovor sa Braunom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.11.2018.
23:08
Izvor: Sportske.net

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je kakav su dogovor crno-beli postigli prilikom rastanka sa Entonijem Braunom.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS potvrdio je u utorak rastanak sa Entonijem Braunom čime je stavljena tačka na jedan od najlošijih poteza crno-belih na polju transfer politike.

Dovoljno je reći da je, sada već bivši igrač Partizana, u ABA ligi odigrao samo 102 sekunde i da nije uspeo da se upiše u strelce, čime je na neki način ispisao istoriju kao najneproduktivnije pojačanje.

Pošto se u toku dana dosta spekulisalo oko toga koliko će Partizan koštati ovaj "promašaj", zanimljiva je izjava predsednika Partizana data "Maxbetsportu" u kojoj je Mijailović objasnio kakav je dogovor postignut.

"Entoni je dobio jednu platu i traži izuzetno mali deo druge. Videćemo kako će se sve završiti sa tim, ali moram da istaknem da je on vrlo korektan momak", kazao je Mijailović.

Dolazak Andree Trinkijerija u Partizan praktično je označio kraj za Entonija Brauna.

"Žao mi je što je sve ispalo ovako, prosto nije u planu novog trenera. Želim mu sve najbolje u narednom periodu", dodao je predsednik Partizana.

Odlaskom bivšeg igrača Lejkersa otvoren je prostor za angažovanje novog pojačanja, a ukoliko ekipu napusti i Strahinja Gavrilović moguće je da crno-beli dovedu i dvojicu novih igrača.

"Partizan u ovom momentu prati 15 igrača, a ako neki posao bude završen mi ćemo javnost blagovremeno obavestiti kao što je to i do sada bio slučaj", poručio je Ostoja Mijailović.

U ABA ligi i Evrokupu na snazi je pauza zbog obaveza državnih timova, a videćemo hoće li do prve naredne utakmice Partizan uspeti da angažuje barem jedno pojačanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 28.11.2018
17:59

Dosao pre mesec dana a vec primio platu. Svaka cast rukovodstvu partizana jer pre 3 godine partizan nije imao za autobusku kartu kad ide na gostovanje u ABA ligi, dugove igracima i strucnom stabu, BAT-ove koliko hoces i sve su to resili... U hodu pored toga, doveli su preko 50 igraca, od toga otpustili sigurno 10-tak a na primeru Brauna vidimo da plate lezu na vreme "u dan". Zaista magicno rukovodjenje klubom, svaka cast!

avatar
Man united
Wednesday, 28.11.2018
17:51

Ово је смешније од оне приче кад је рекао да је тужио банке и тако избрисао дугове.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
21:14

A je l' smesnije od price da ti je banka oprostila pet (i po) miliona evra jer si joj dao milion? A i za taj milion je pitanje da li ste im platili. Ne kazem uopste da je tacno to sto ovaj prica, mene samo zanima da li ti vidis sta tvoji pricaju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 29.11.2018
20:27

Znaci, bajka je da je neko dobio spor protiv banke zato sto nije imala pravo, a nije bajka azijskih naroda da poslovna banka nekom oprosti onolike dugove? E, brate, stvarno ste svi vi redom carevi.

avatar
Man united
Thursday, 29.11.2018
19:56

Банка нам је опростила само део затезних камата јер иовако то тешко да би наплатили у иоле догледно време, ако уопште. Зато су прихватили врапца у руци пре голуба на грани. То бар има неке логике. А ово што Остоја прича је у рангу Ханса Кристијана Андерсена.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 28.11.2018
13:57

Hahaahahah 'izuzetno mali deo druge' ma bravo Ostojice pa ti si ozbiljan lik,ali dobro sve dok ti slepo veruju,moze ti se.Ja mislim da je na kraju on platio vama.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
00:50

102 sekunde? Taj mali deo druge plate moze da bude samo za par dana jer je prica verovatno ipak malo usla i u drugi mesec boravka, ''Big Pizza'' nam je sad sponzor (i) u kosarci, a Patrik Jang se spominje kao jedna od opcija.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 28.11.2018
00:18

Koga vi farbate...

avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 28.11.2018
00:12

ma da bre on je platio vama aj ne prlite navijace