Mijailović: ''Partizan najjači košarkaški brend u Srbiji, sledi povratak u Evroligu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.12.2021.
22:33
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Partizana obratio se igračima, treneru Obradoviću, ali i brojnim asovima koji su se večeras okupili na promociji klupskog kalendara.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ko je sve uveličao ovaj događaj možete da pogledate u prilogu, okupio se pravi Partizanov ''drim tim'', a prisutnima se obratio predsednik kluba Ostoja Mijailović koji je ponovio da je glavni cilj kluba u narednoj godini povratak u Evroligu.

"Razmišljao sam kako nemati tremu kad treba da govorite pred ovakvim košarkaškim legendama kao što je Vlade Divac, Paspalj, Željko, Saša Danilović, Koprivica i mnogih drugih koji su gradili istoriju Partizan.

Partizan je velika porodica i familija. Kad napravim analizu prethodne godine, desile su se teške stvari za naš klub, kao i pozitivne, a na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kvalitetan stručni štab, mladu ekipu koja daje sve od sebe da naš KK Partizan vrati u najelitnije takmičenje, Evroligu i siguran sam da ovi momci daju sve od sebe da zadovolje naše navijače i sve zajedno", rekao je Mijailović.

On je navijače pozvao na zajedništvo i da ono pogootvo dođe do izražaja u trenucima kada je ekipi podrška najpotrebnija.

"Ono što nas ističe kao klub nije samo to što smo najjači košarkaški brend u Srbiji i na ovim prostorima i nisu samo uspesi, već i to što smo jedan jedini klub koji na većini utakmica na kojima gostujemo ima veću podršku od domaćih timova", naglasio je Mijailović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke