Mijailović pred derbi: ''Jako teško se borimo, nije nimalo jednostavno...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.11.2022.
12:25
Izvor: Sportske.net, tv prva

Predsednik Partizana gostovao u Jutarnjem programu TV Prva pred večerašnjki derbi.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dan posle predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, koji je na TV Pink proglasio Partizan za favorita u večerašnjem derbiju (20h, ''Pionir''), pred kamere je izašao i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

On je jutros bio gost na TV Prva, gde je između ostalog govorio i o finansijskoj situaciji u klubu i pričama kako Partizan ima mnogo skuplji tim od Crvene zvezde.

''Mi smo prošle godine od države dobili 5 miliona evra. Isplatili smo ukupno 11.5 miliona evra. Od početka ove sezone od države smo dobili 900.000 evra, a isplatili smo 4.5 miliona evra. Kad kažem isplatili smo, mislim na stare dugove, plate i nove obaveze, putovanja...

Veoma smo zahvalni na svoj pomoći koju imamo i od države i od privatnih sponzora i od naših navijača. Ali, ako neko misli da u Partizanu ima toliko novca da se mi tako lako borimo sa isplatom dugova, sa finansiranjem uvećanih troškova...

Jako se teško borimo i nije ni malo jednostavno, ali nalazimo način da se borimo. Samo molim navijače da nam pomognu u ovoj borbi, a ne da nas sputavaju da ne bismo došli u situaciju da zbog raznoraznih događaja koji se dešavaju na našim utakmicama počnu da nas napuštaju sponzori.

Ko želi da se bavi politikom, neka ode na izbore i nek radi šta hoće'', rekao je Mijailović.

Imao je još jednu poruku za navijače, imajući u vidu da će se uskoro igrati i prvi evroligaški derbi, kada će Partizan biti u ulozi domaćina.

''Ja bih našim navijačima poručio da nema revanšizma ako se dogodi bilo kakav nefer potez od strane Crvene zvezde. Njihov predsednik je neko jutro, ne znam više gde pošto je stalno na televiziji, tražio od navijača da sve bude korektno. Nadam se da će tako biti'', naglasio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke