Mijailović pred Kup: ''Naši navijači plaćaju karte, ne delimo ih besplatno za Dan zaljubljenih''

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.02.2022.
23:18
Izvor: Sportske.net, Objektiv

Počela je da se ''zagreva'' atmosfera pred finalni turnir Kupa Koraća.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović dao je opširan intervju ''Objektivu'' pred start završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Prvi deo tog intervjua večeras je objavljen, a Mijailović se na početku osvrnuo i na meč protiv FMP-a koji je Partizan dobio posle velike borbe u Železniku.

''Tenzije uvek dolaze od jedne te iste kuhinje, siguran sam da će ih biti, već su krenule pre nekoliko dana. Što se tiče samog finala sa našim gradskim rivalom, ne bih preskakao ni FMP, ni Borac, ni Megu. Pre nekoliko dana smo imali utakmicu u Železniku protiv FMP, jako tešku do samog kraja, bilo je dosta tenzija u samoj dvorani, od strane njihove publike, koja je bila jednostrana.

Klub iz Železnika već godinama brani našim navijačima da dođu u njegovu dvoranu, što nije korektno, jer mi nikome nikad nismo to branili. Na jedan specifičan način, ta atmosfera u Železniku bila je porodična atmosfera'', izjavio je Mijailović.

O odnosima sa najvećim rivalom govorio je i kroz prizmu broja navijača na utakmicama jednih i drugih.

''Znam da možemo dosta bolje nego mnogi drugi, ne zato što smo pametniji, nego zato što puno radimo, što je ovo veliki klub. Imamo publiku koja plati karte, svi ih plate, ne moramo da delimo besplatno za Dan zaljubljenih da bi došli ljudi na utakmici.

Nama zaljubljeni plate karte, a neki drugi sve živo rade, a onda protiv Zadra imaju 500 navijača na utakmici. Zašto je to tako? Jer i njihovi navijači prepoznaju plodove njihovog rada'', konstatovao je Mijailović i dodao da nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada Partizana Matijas Lesor više voli atmosferu koju stvaraju ''Grobari''.

''On je u Partizan došao i rekao da mu više odgovara navijanje naše publike nego neke druge'', otkrio je Mijailović.

Podsetimo, završni turnir Kupa Radivoja Koraća počinje u četvrtak, a u četvrtfinalu se sastaju:

17.02. od 18h Crvena zvezda - Radnički KG 17.02. od 21h Mega - Zlatibor

18.02. od 18h FMP - Borac Čačak
18.02. od 21h Partizan - Borac Zemun

Sve utakmice finalnog turnira Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać možete da pratite uživo na TV Arena sportu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke