Milanče ujedinio "večite"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 05.04.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Akcija prikupljanja pomoći.

Povezane vesti

Milan Mićić (36) je dugogodišnji trener čuvenog Radničkog s Crvenog Krsta i trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku sa opakom bolešću.

Za njegovo lečenje u Atini je potrebno 30.000 evra, a popularni Krstaši su putem svojih društvenih mreža apelovali za pomoć svim ljudima dobre volje, bivšim igračima, trenerima i prijateljima kluba da pomognu Milanu u nameri da pobedi još jednu utakmicu i da novac ne predstavlja prepreku potpunom ozdravljenju! 

Akciji su se odazvali i naša dva najveća kluba KK Partizan i KK Crvena zvezda, koji su pružili podršku Milanu putem svojim društvenih mreža! Pored "večitih" odazvalili su se i sadašnji i bivši sportisti, glumci, veliki broj sportskih klubova, kao i Udruženje košarkaških trenera Srbije. 

Poslednja utakmica Radničkog (u subotu) ove sezone će biti humanitarnog karaktera, gde će se prikupljati pomoć za Milana i ujedno dodeliti trofej klubu za šampiona Prve srpske lige! 

Kako je klub objavio trenutno je sakupljeno 3.500 evra, a ako i vi želite da pomognete Milanu to možete uraditi uplatom na jedan od dva računa kluba sa naznakom "donacija za Milana":

Dinarski: 160-213919-71
Devizni: RS35160005080003719869


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke