Miler: "Od sada ću stalno da zakucavam"

Autor: Pavle Knežević
sreda 20.12.2017.
13:11
Izvor: Sportske.net

Patrik Miler je bio najbolji protiv Limoža, a onda je postao tragičar. Publiku je digao na noge sjajnim zakucavanjem.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je protiv Limoža igrao dobro, ali je na kraju izgubio 98:101. Junak i tragičar meča bio je Partik Miler, koji je postigao 26 poena, ali je na kraju promašio "zicer" posle prodora.

"Ne mogu da verujem da je izašlo, moraću da pogledam snimak da vidim kako se to desilo. Ali, moram da to ostavim iza sebe, tek onda ću moći da igram bolje. Ako ponovo budem imao takvu šansu, neću promašiti", rekao je Miler.

Partizan je opet bio dobar u prvom poluvremenu, ali je u drugom dozvolio rivalu da ga stigne i prestigne. Plejmejker Partizana kaže da će ekipa naučiti nešto novo iz ove utakmice.

Ali, malobrojna publika u dvorani "Aleksandar Nikolić" i ona ispred televizora mogla je da nauči nešto o Mileru, kada je zakucao preko centra Limoža Mema Žaitea. Bio je to definitivno potez večeri, kola, a verovatno i dosadašnjeg toka sezone u Evrokupu. Malo ko je znao da Miler može tako da zakuca.

"Ja obično često zakucavam često, ali ovo je prvi put ove sezone, ne znam kako to, ne znam zašto nisam zakucavao do sada. Mada, mislim da mi je trebalo samo jedno da me pokrene i da će to sada da postane rutina. Da, obično to i radim protiv visokih igrača", objašnjava plejmejker koji je visok 185 centimetara.

Prošle nedelje je smenjen trener, novi je vodio dve utakmice, oseća li se neki pomak?

"Definitivno se popravljamo sa novim trenerom, naročito u odbrani. Na tome radimo i to vežbamo. Nekoliko momaka je povređeno i kada se oni vrate i kada budemo imali ceo tim, imaćemo lepu malu seriju do kraja ABA lige", rekao je on.

U subotu vas čeka Mornar, pobedom u tom meču biste se učvrstili na četvrtom mestu.

"Važna utakmica za nas, koju moramo da dobijemo. Od srede već počinje priprema za nju, bićemo spremni, izaći ćemo na teren i igrati. Moramo tom pobedom da se odvojimo od grupe drugih timova sa kojima imamo sličan skor. Moramo da uđemo u seriju pobeda. Tu smo gde treba da budemo, samo treba da napredujemo", rekao je Miler.

Igraš prilično dobro ove sezone, najbolji si strelac tima. Kako si ti zadovoljan svojim igrama.

"Jesam zadovoljan, ali sam uvek strog prema sebi. Moram da budem bolji, ima mnogo stvari na koje je trebalo da se prilagodim, novi trener sada. Hoću samo da pomognem timu kako god mogu. Želim da napredujem i želim da pobeđujem, bez obzira kako igram. Samo hoću da pobeđujem", rekao je Miler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke