Miličić odgovorio Entoniju: "Brat Karmelo se verovatno baš naduvao!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 21.02.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Darko je imao poruku za njega.

EPA PHOTO/EPA/JEFF KOWALSKY
EPA PHOTO/EPA/JEFF KOWALSKY

Povezane vesti

Pre nekoliko dana legendarni košarkaš Karmelo Entoni se u podkastu Dvejna Vejda prisetio anegdote vezane za čuveni NBA draft 2003. godine kada je izabran krao treći pik iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića.

Entoni se prisetio koliko mu je teško palo što su Detroit Pistonsi pre njega birali Miličića, toliko da je hteo da ga pronađe i pobedi ga u basketu jedan na jedan kako bi dokazao da je bolji.

"Čuo sam priče o Darku i Detroitu i odmah se spremio da idem tamo. Morao sam da ga pronađem mesto gde trenira, da dođem do njega. Gde ga kriju? Išao sam u svaku teretanu kako bih ga pronašao, to je istinita priča. Hteo sam da ga pronađem, da ga pobedim jedan na jedan i da pokažem da sam ja prvi pik Detroita", rekao je Entoni.

Čekali smo na Miličićev odgovor i dočekali ga.

"Gde me nađe sada, kad sam najjači", uz osmeh je započeo Darko, pa nastavio za "Republiku":

"Brat Karmelo se verovatno baš naduvao, dosadno mu je, ne znam. On je završio karijeru, koliko znam, gde me se baš sad setio. Uživaj u životu, čoveče."

On tvrdi da nije ni znao za ovu priču.

"Poručio bih mu da se opusti, pusti neku lepu muziku i uživa. Zaista nisam čuo da me je ikada tražio", završio je bivši košarkaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke