Miličić: ''Poštovanje Jokiću, ali Bogdan je nosilac reprezentacije!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2023.
23:24
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji reprezentativac izneo svoje viđenje aktuelnog tima Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Krajem avgusta reprezentacija Srbije krenuće u pohod na svetsku medalju na Mundobasketu, a dok je za mnoge neprikosnoveni lider našeg nacionalnog tima NBA šampion Nikola Jokić, ima i onih koji to gledaju na drugačiji način.

Naš nekadašnji reprezentativni centar i drugi pik na draftu iz 2003. godine Darko Miličić smatra Bogdana Bogdanovića ključnim igračem reprezentacije Srbije.

''Pratim reprezentaciju i uz dužno poštovanje Jokiću i svemu što je dosad uradio i tek će da uradi, ali Bogdanović je nosilac reprezentacije, tako ga ja vidim.

Bogdan nosi emociju sa sobom. Sjajan je igrač i ja ga obožavam. Njegova košarka je sjajna. Površno ga poznajem, ali kad sam ga gledao na TV vidim da je spona među svima njima.

Reprezentacija bez Bogdana u ovom periodu nije to to. Uz dužno poštovanje i Miciću, koga obožavam. Imamo mnogo kvalitetnih košarkaša, ali Bogdan je spona i lider koji sve to nosi.

Nije bitno da li postigne 10 ili 20 poena, njegovo pristustvo nosi ozbiljost i težinu pogotovo na velikim takmičenjima“, izjavio je Miličić tokom gostovanja u "Sportlightu" na Sportklubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke