Miloje najavljuje Megine bolje dane...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.12.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Njegov tim je večeras savladao favorizovani FMP sa 95:91.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević očekuje u nastavku sezone bolje igre svog tima.

"U situaciji u kojoj smo, svaka pobeda je zlata vredna. Evidentno je da igramo bolje, da smo konačno pronašli željenu formu. FMP je jedna od najboljih ekipa u ligi, najprijatnije su iznenađenje regionalnog takmičenja. Ako smo njih uspeli da pobedimo, to je dokaz da možemo da igramo protiv svih.

Bili smo hrabri, a kada je FMP igrao dobro nismo posustali. Sa Perijem i Nenadićem dobili smo mnogo. To su karakterni igrači, pravi fajteri i to se dobro prenelo na ekipu. Ovo je dobar podstrek za moju mladu ekipu da budemo još bolji. FMP-u i Vladi Jovanoviću želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", izjavio je Milojević.

Njegov kolega Vladimir Jovanović sa klupe FMP-a smatra da su Megini skokovi u napadu bili presudni.

"Čestitam Megi na pobedi. Iskreno, nadao sam se da ćemo kalendarsku godinu da završimo na lepši način. Mislim da smo bili dobri od početka sezone i da smo radom i zalaganjem zaslužili to, ali to je sport.

Mogli smo bolje da reagujemo u nekim situacijama, ali imali smo peh da se povredio Đorđević koji u drugom poluvremenu zbog te povrede nije mogao da igra.

Iako smo imali zbirno više skokova, mislim da su neki Megini skokovi u napadu direktno odlučili pobednika, a uz to ovog puta nismo ni šutirali dobro.

Tokom većeg dela sezone smo bili na visini zadatka, i zato mislim da imamo pravo i na jedan loš dan. Nadam se da ćemo u novoj kalendarskoj godini biti onaj stari FMP koji će i dalje igrati dobru košarku", poručio je Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke