Miloje nije nezadovoljan posle poraza, a o otužnoj atmosferi samo sleže ramenima: "Tako je, kako je"

Autor: Pavle Knežević
nedelja 02.06.2019.
21:30
Izvor: Sportske.net

Mega nije igrala loše, ali je na kraju izgubila.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Mega Bemaks je dugo vodila, ali je na kraju poklekla i izgubila od Crvene zvezde u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Super lige Srbije. Ipak, Dejan Milojević bio je zadovoljan nastupom.

"U principu sam zadovoljan kako je odigrala moja ekipa. U većem delu utakmice smo bili vrlo konkurentni, ali smo imali problem sa šutom. Kad imaš 50 odsto bacanja i 20 za tri, ne možeš da se nadaš pobedi nad Zvezdom. To je glavni razlog našeg poraza.

Ostaje nam da ispravimo neke stvari i odigramo još bolji meč. Defanzivno smo uveli Zvezdu u našu odbranu. Posle toga smo imali problema sa faulovima, što je dovelo do pada agresivnosti, a kad nemamo toga, ne možemo ni da se nadamo pobedi. Zvezda je kvalitetnija i čestitam joj na pobedi
", rekao je Milojević.

Utakmica je odigrana pred polupraznom dvoranom "Aleksandar Nikolić", utisak je da interesovanje za Super ligu opada iz godine u godinu, a atmosfera danas uopšte nije ličila na polufinale plej-ofa. Miloje ipak ima razumevanja za to.

"Ljudi su umorni, dugačka je liga. Mi smo počeli 15. jula sezonu i bez obzira što smo mladad ekipa i kod nas se oseća umor. I kod navijača se oseća umor - koliko je bitnih utakmica bilo samo ove sezone. To je tako kako je.

Mi se na terenu trudimo da odigramo što bolje i da navijačima pružimo zabavu koliko je to moguće. Mislim da danas nije bila loša utakmica, imalo je šta da se vidi
", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke