Miloje o najvišim ambicijama, Mršić ljut!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 31.01.2016.
23:27
Izvor: Sportske.net

Evo i izjava nakon meča Mega Leksa i Cedevite.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Ekipa Mega Leksa danas je slavila jednu od najbitnijih pobeda u ovoj sezoni i to protiv evroligaške ekipe, Cedevite. Nakon utakmice raspoloženja su bila različita na dve strane, a trener Cedevite istakao je da njegova ekipa nije igrala dobro u odbrani.

Mega je zasluženo pobedila. Igrali su bolje i treba im čestitati na tome. Osim prve četvrtine, mi u odbrani nismo igrali dobro, imali smo previše izgubljenih lopti za jednu ovako ozbiljnu utakmicu.

Međutim, mislim da su svi mogli da vide, a ja prvi put put pričam o tome bez želje da umanjim trijumf Mege, ovo što se radi i na koji način se sudi u ABA ligi mora biti bolje. Ako se vrše pritisci sa jedne strane, onda se uzima i vraća a to nije dobro. Ukoliko želimo da se ova Liga nastavi dalje, to se mora promeniti“
, rekao je Veljko Mršić.

Sa druge strane, Miloje nije krio zadovoljstvo.

„Prezadovoljan sam pobedom, jer veoma poštujem ekipu Cedevite, njihovog trenera i sve što su uradili ove sezone. Mislim da smo odigrali na evroligaškom nivou i naterali smo ih da izgube 21 loptu. Smatram da je ta naša ogromna energija presudila.

Iako smo primili 93 poena, što je zaista mnogo, mislim da smo igrali dobru odbranu, jer Cedevita je jako dobra ekipa i davala je koševe iz teških situacija. Naterali smo ih da se prilično pomuče za svaki koš, to je na kraju rezultiralo našim trijumfom. Ovom pobedom smo overili plej-of i trudićemo se da podižemo formu i igramo sve bolje. Nećemo se zadovoljavati samo učešćem u plej–ofu, već imamo i najveće moguće ambicije
“, rekao je Dejan Milojević.

Prezadovoljan je bio i Nikola Janković, jedan od najboljih danas.

Odlična pobeda za nas kojom smo potvrdili učešće u plej-ofu. Ovim trijumfom smo pokazali da zaslužujemo to mesto. Odigrali smo timski, odbrana je bila odlična iako smo primili preko 90 poena. Dokazali smo da možemo da igramo sa svima i mislim da će biti veoma zanimljivo u plej-ofu“.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Monday, 01.02.2016
09:39

Jedna sporna situacija u poslednjoj četvrtini nije dosuđeno čisto probijanje Luvavua, mislim da je Žganec bio u odbrani nakon čega je Mršić dobio tehničku. Ali ako je to presudilo onda jbg kada primiš 100 poena glupo je da se žališ...

avatar
jv
Monday, 01.02.2016
01:18

Polako i sigurno, Miloje postaje trener svetskog kalibra.

avatar
Monday, 01.02.2016
01:07

Mršić ljut? Na sudije? Gledao sam prve tri četvrtine, jedino je u prvoj bila bolja Cedevita, kasnije je Mega preuzela konce i (iako nisam gledao poslednji kvartal znam da je) zasluženo slavila! Nema mesta prigovaranju sudijama, bolji na ovom meču je slavio!

avatar
svojnasvome
Monday, 01.02.2016
09:20

On ne kaze da nije zasluzeno dobila....al mec je resen ne sviranjem klasicnog faula u napadu nego sudi bacanja i tehnicku mrsicu zbog prigovora te sa plus 1 odu tad na 7

avatar
Monday, 01.02.2016
16:05

Da ok, mada je po meni glupo kriviti sudiju zbog jedne greške, dok sam gledao meč mogao sam da vidim ne neku igru Cedevite, pravljenje bezveznih greški, olako ispuštanje velikog vođstva... Po mom mišljenju, u duelu Zvezde i Cedevite (ko god da ima preimućstvo domaćeg terena) srpski klub prolazi u finale!