Miloje se predao?

Autor: Beta Beta
subota 30.04.2016.
22:45
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je večeras da je pred njegovom ekipom "nemoguća misija", ali da će dati sve od sebe da finale Jadranske lige protiv Crvene zvezde završi na dostojanstven način.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda povela je s 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa protiv Mega Leksa, pošto je večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedila Mega Leks sa 93:74.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nemam šta da zamerim mojim igračima. Borili smo se sve vreme protiv kvalitetnijeg protivnika, koji ima jači sastav i kada smo u punom sastavu, a ne u ovoliko skraćenom. Baš zbog te skraćene rotacije ne možemo da igramo agresivnu odbranu koja nas je krasila tokom cele sezone i da pariramo Zvezdi", rekao je Milojević.

Milojević je dodao da je i pored desetkovanog tima verovao da njegova ekipa može da priredi iznenadjenje i pobedi Zvezdu u Beogradu.

"Videli ste da su igrači preumorni, igraju po 30 minuta... Čak su sinoć dva igrača dobila temeperaturu, ali šta je tu je, moramo da se borimo protiv toga. Jako teško je odigrati tri utakmice u pet dana protiv ovakvog protivnika... I sada da pobedimo Zvezdu tri meča za redom je za nas praktično nemoguća misija", kazao je trener Mege.

"Imamo sada jedan dan da se oporavimo za treću utakmicu u kojoj ćemo pružiti sve od sebe, pa da završimo ovo istorijsko finale za Megu na dostojanstven način", dodao je Milojević.

Košarkaš Mege Danilo Nikolić
naveo je da je njegovoj ekipi u večerašnjem duelu nedostajalo energije i koncentracije.

"Loše smo ušli u meč, nedostajalo nam je energije i koncentracije. Donosili smo loše odluke u napadu, pravil smo greške, a to ne sme da nam se dešava ako želimo da pobedimo Zvezdu. U teškoj smo situaciji, ali pokušaćemo makar da produžimo seriju u Mitrovici", rekao je Nikolić.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa između Mega Leksa i Crvene zvezde igraće se ponedeljak od 20.30 u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 01.05.2016
13:43

Pa ne bih se slozio da se Miloje predao, sportski je nadati se, ovo mi nesto lici na tekmu CSKA -Zvezda, pa i njima mozda delovalo da smo autsajderi ali u sve tri utakmice smo bili dostojni, da ne kazem ravnopravni. Svaka cast Miloju na dosadasnjim rezultatima, bukvalno izvlaci maksimum iz ove ekipe Mege. Za Radonju jedan veliki aplauz, kad je najpotrebnije ekipa da od sebe 100%, (Prosle godine, protiv Partizana 3 i 4 utakmica, kad su nas grobari vec zazalili, pa finale protiv Cedevite, i konacno finale domace lige kada je prvi put u istoriji neko gazio Partizan 3 ;0, (kup nisam zaboravio al mislim da nije bilo tenzije kao na ova dva druga natjecanje)

avatar
Sunday, 01.05.2016
12:18

pa kada nema pola tima kako moze da pobedi xD? nazalost ne moze.

avatar
čerčil Brod
Saturday, 30.04.2016
23:29

Kako ce ovu rečenicu (iako je potpuno realna i odraz normalnog razmisljanja) podneti pojedinci sa ovog portala? Npr. Povratak kralja 617173737383928 ,kako je Miloje mogao da se preda i ovako nesto kaze. On se namerno sklanja Zvezdi. Pardon,sklanja se Zvezdi Telekom. Pardon, sklanja se Crvenoj Zvezdi Telekom.