Miloje već ''zna'' prvog finalistu ABA lige!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.04.2021.
12:57
Izvor: vijesti.me

Trener Budućnosti samouvereno dočekuje predstojeće okršaje u plej-ofu ABA lige.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Imala je Budućnost sve u svojim rukama, gotovo obezbeđeno prvo mesto pred plej-of, ali onda je usledio poraz od Mornara koji je Zvezdi dao priliku da se vrati na čelo tabele, što je ona i iskoristila.

Tako će Podgoričani kao drugoplasirani na kraju ligaškog dela u polufinalu ponovo odmeriti snage sa Mornarom. Njihova polufinalna serija počinje 3. maja, ali čini se da trener Budućnosti Dejan Milojević sada ne očekuje veće probleme sa Baranima.

"Mornar je najbolja napadačka ekipa u ligi, ali mi smo bolji tim i zato što smo bolji tim proći ćemo u finale", izjavio je Milojević, a prenose ''Vijesti''.

On je otkrio i gde je njegov tim pogrešio tokom prethodnog susreta sa Mornarom, koji je završen rezultatom 100:92 za Barane.

"Bićemo oprezniji i čvršći nego na tom meču, to je sigurno. Daćemo sve od sebe, nadam se da će to da bude dovoljno da ostvarimo cilj. U tom meču smo bili mekši, poveli smo prebrzo i lako, mislili smo da protiv Mornara možemo sa pola gasa. Sa njima moramo od prvog do poslednjeg minuta da igramo maksimalno", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke