Milojević: ''Loša igra u napadu, ali zadovoljan sam''

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.02.2016.
20:23
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je zadovoljan odnosom svojih košarkaša i večerašnjom pobedom nad Konstantinom za plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

"Ne mogu da budem nezadovoljan odnosom igrača prema utakmici. Igrali smo loše napadački, ali nemam previše zamerki kad ljudi daju sve od sebe. Zadovoljan sam pobedom", rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Nišu.

Mega je posle velike borbe prošla u polufinale Kupa, pošto je sa 78:61 savladala domaći Konstantin.

Trener ekipe iz Sremske Mitrovice je pohvalio Konstantin i rekao da niški klub nije slučajno izborio plasman na završni turnir.

"Očekivao sam ovakvu utakmicu, znao sam da je Konstantin ozbiljna ekipa. Bili su maksimalno motivisani i igrali su pametno. Loše smo šutirali, 17 odsto za tri poena je katastrofa. Držala nas je odbrana, kao mnogo puta ove sezone
", dodao je on.

Milojevićeva ekipa će u polufinalu igrati protiv pobednika duela izmedju Metalca i Borca, koji će se igrati sutra od 18.00.

"Ko god da dodje biće nam teško. Metalac nas je pobedio poslednja četiri puta, a Borac je dovoljno kvalitetan. Gledam da se igrači odmore što pre, a ko god da dodje, ne smemo da razmišljamo o finalu", kazao je Milojević.

Krilni centar Mege Danilo Nikolić rekao je da se njegov tim plasirao u polufinale najviše zahvaljujući dobroj odbrani.

"U prvom poluvremenu smo Konstantinu dozvolili ofanzivne skokove, promašivali smo slobodna bacanja, ali nas je držala dobra odbrana. Bili smo energičniji u drugom poluvremenu i lagano priveli utakmicu kraju"
, rekao je Nikolić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke