Milojević poslao poruku Zvezdi i najavio ''finale za uživanje'''! Ovo su termini utakmica

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.05.2021.
18:33
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Igokea nije uspela, može li Budućnost da Zvezdi pokvari planove?

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Sinoć smo dobili rasplet i drugog polufinala plej-ofa ABA lige, Crvena zvezda je u majstorici slomila otpor Igokee i izborila se za finale protiv podgoričke Budućnosti.

Finalna serija počinje u nedelju u 18:30h, kada će Zvezda biti domaćin, baš kao i dva dana kasnije, u terminu od 20:30h. Potom se serija seli u Podgoricu, gde će Budućnost dočekati crveno-bele 22. maja u 20:30h, a onda i dva dana kasnije ukoliko bude potrebe. Ako ni tada ne bude poznat šampion, majstorica bi se igrala 28. maja u Beogradu.

U razgovoru za podgoričke ''Vijesti'', trener Budućnosti Dejan Milojević uputio je danas čestitku Zvezdi na prolasku u finale.

''Očekivao sam Zvezdu u finalu, a svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Deju Radonjiću ulazak u finale, a kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe će se boriti za titulu. Verujem da će sve utakmice biti jako dobre i da će moja ekipa dati sve od sebe'', izjavio je Milojević.

On je uveren da će ljubitelji košarke videti veoma kvalitetnu borbu i zanimljive dvoboje u finalu.

''Imamo i mi i Zvezda svoje prednosti i mane. Pokušaćemo da sakrijemo mane, a da dovedemo do izražaja prednosti. Kako serija bude odmicala, obje ekipe će se prilagođavati. Zvezda je evroligaška ekipa, sastavljena od igrača koji su navikli da igraju teške utakmice i sigurno im finalni dueli neće biti neka nova situacija. Ali, i mi imamo momke koji su igrali bitne utakmice i osvajali trofeje, tako da sam siguran da će ljubitelji košarke uživati'', naglasio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke