Milojević razočaran: ''Umesto da budemo prvi, sad smo drugi...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.04.2021.
21:18
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Ima li trener Budućnosti objašnjenje za poraz njegovog tima u ključnoj utakmici u borbi za prvo mesto pred plej-of?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Budućnost je imala sve u svojim rukama, nije ni morala da se obazire na Zvezdine rezultate, ali je morala da dobije večerašnji derbi protiv Mornara u Baru. Iako je tim Dejana Milojevića odlično započeo meč, vodio sa jedanaest poena razlike posle prve četvrtine, u drugoj je došlo do potpunog raspada sistema u njegovoj ekipi, koja je u drugih deset minuta primila neverovatnih 37 poena.

Tada su domaći dobili na samopouzdanju, u nastavku imali i 17 poena prednosti i potom uspešno priveli meč kraju, a Budućnost sada mora da se nada nekom kiksu Zvezde u duelima sa Krkom i Zadrom, kako bi se vratila na prvo mesto.

Posle meča, trener Budućnosti Dejan Milojević je drugu četvrtinu ocenio katastrofalnom i naglasio da je Džejkob Pulen bio nezadrživ za njegovu ekipu.

 ''Imali smo svoje šanse, otvorenu trojku Dela Valea na šest razlike da se vratimo na jedan posed. U životu je tako - kad energetski ne budeš kako treba i ne igraš odbranu, onda ni bitne lopte ne uđu. Umesto da budemo prvi, sada smo drugi. Idemo dalje, imaćemo vremena da izanaliziramo, da se oporavimo, zalečimo neke sitne povrede i spremni uđemo u plej-of.


S Pulenom i bez Pulena Mornar nije ista ekipa. Pokazao je danas koliko je dobar igrač i koliko je nedostajao Mornaru ove sezone''
, istakao je Milojević, a prenose ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke